5 | Alice Wolterinck gaat Candea College ondersteunen met NPO gelden

CANDEA COLLEGE 

Vanaf heden mag ik het Candea College in Duiven, voor één dag per week, gaan begeleiden bij de inzet van het Nationaal Plan Onderwijs (NPO).

Een mooi welkom kreeg ik van Léon Lucas, de Rector:

 

“Super leuk dat we weer gaan samenwerken Alice.
Ik zie ernaar uit!
Hartelijke groet, Léon”

Neem vrijblijvend contact met mij op.
Mobiel 0644930482

Ik ben een uitstekende kandidaat die zo snel als mogelijk beschikbaar is om uw management te komen versterken. U kunt mijn skills inzetten om samen mooi onderwijs te maken dat aansluit bij de bedoeling.

Hartelijke groet en tot gauw, Alice

ZOEKT U EEN INTERIM SCHOOLLEIDER?

Hebt u te maken met verwachte of plotselinge afwezigheid van een conrector, teamleider of afdelingsleider?

Zijn er ingewikkelde verbeteringen of veranderingen nodig?

Camino Interim en Coaching

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Ik ben een uitstekende kandidaat die zo snel als mogelijk beschikbaar is om uw management te komen versterken. U kunt mijn skills inzetten om samen mooi onderwijs te maken dat aansluit bij de bedoeling.

Hartelijke groet en tot gauw, Alice