Camino – INTERIM SCHOOLLEIDER

Rust brengen en leiding geven

U heeft als school plotseling een leidinggevende nodig die rust komt brengen en leiding gaat geven aan een team of afdeling. Dat kan! Bel of mail mij via mijn contactformulier. Als ik beschikbaar ben kan ik morgen komen!

De vraag achter de vraag

Wat wilt u opgelost hebben? Aan welk team wilt u dat ik leiding geef? Welke vraag is er en wat is de vraag achter de vraag? Welke (ingewikkelde) verbetering wilt u doorvoeren? Welk project wilt u effectueren?”

Deze vragen zijn tekenend voor opdrachtgevers. Opdrachtgevers zijn rectoren of bestuurders van een VO school of scholengemeenschap. Zij hebben te maken met de verwachte of plotselinge afwezigheid van een conrector, teamleider of afdelingsleider. Hoe los je als rector/bestuurder dat gat zo snel als mogelijk tijdelijk op? Hoe zorg je ervoor dat het werk doorgaat, projecten doorgang vinden en docenten een leidinggevende hebben waar ze tijdelijk terecht kunnen? Hoe vind je iemand die behalve de werkzaamheden meteen over kan nemen tegelijk vertrouwen wekt bij de medewerkers? Iemand die rust brengt en in de school stabiliteit brengt zodat u door kunt gaan met de koers van de school

Spiegel zonder vooroordeel

Bel mij. Ik ben een zeer ervaren conrector/afdelingsleider die bovenstaand meteen kan oppakken. Ik ben een leidinggevende die luistert, die spiegelt zonder (voor)oordeel. Ik kan bijdragen door medewerkers én de organisatie te helpen de passie te achterhalen, focus te behouden, volledige potentie te ontdekken en te benutten. Ik ben de leidinggevende met wie medewerkers en schoolleiding kan sparren door steeds terug te grijpen naar de missie en de visie van de school.