Camino – COACH

 

Leiding geven en samen veranderen? 

“Hoe krijg ik mijn team mee? Hoe geef ik leiding aan mijn team? Hoe kan ik deze verandering doorvoeren? Hoe zorg ik dat wij het ‘samen’ doen? Welk soort leider wil ik zijn?”

Deze vragen zijn tekenend voor mijn coachees. Deze coachees zijn hoog opgeleid, ze zich bewust van hun positie, kunnen prima analyseren, hebben door hoe het zit én hebben ook van alles geprobeerd om verandering aan te brengen. Bij zichzelf of de omstandigheden of de omgeving én toch lukt het soms niet om resultaat te boeken. 

Leidinggevenden zijn het boegbeeld

Leidinggevenden zijn het boegbeeld van een team of organisatie.
Er wordt naar je gekeken. Binnen het bedrijf is geen sparringpartner. Met wie bespreek je jouw dilemma’s en met wie reflecteer je? Waarom lukt het een wel en het ander niet. Welke interventies werken en waarom?  Waarom lopen sommige trajecten zo moeizaam? Wat is het belang van het menselijke aspect in jouw leiderschap?

Je passie en focus

Als leidinggevende heb je behoefte om te kunnen spiegelen zonder dat er een oordeel wordt uitgesproken. Je hebt er behoefte aan te kunnen wikken en te wegen, dat te delen met iemand die je vertrouwt. Iemand die geen oordeel heeft maar jou helpt jouw passie te achterhalen en focus te behouden. Wellicht voel je ook behoefte jouw volledige potentie te ontdekken en te benutten.

Ik ben die coach met wie je kan sparren, die ervaringsdeskundig is en die geen oordeel heeft.

Tot ziens!

Alice Wolterinck